tirsdag 10. juni 2014

Profesjonell usikkerhet som metode

Blogglisten

Utdanningsforbundets fagligpolitiske magasin "Bedre skole" har i siste utgave et større intervju om håndboka "Slik stopper vi mobbing".

Hovedbudskapet i intervjuet er at lærere og skoler må evne å se det som ikke med første øyekast er synlig, og våge å stille spørsålstegn bak det en tror en vet, for å få til å jobbe effektivt mot mobbing.

Intervjuet er tilgjengelig under fanen "Forgrunn" i Eblad her eller nedlastbar som PDF her. 

5 kommentarer:

 1. Hei Erlend. Jeg ønsket bare å legge igjen en kommentar til deg her og fortelle deg at jeg synes du har en kjempe fin blogg her. Mye nyttig informasjon og gode råd. Jeg er lærer på en barneskole i Nord Norge og trives godt i jobben min. Som deg blogger jeg også mye om det å undervise. Jeg kom over bloggen din da jeg var på jakt etter noe stoff til et innlegg jeg skrev. Du må gjerne ta en tur innom min blogg en gang og legg også igjen en kommentar og fortell meg hva du synes om bloggen min .-) hilsen Inger Marie

  SvarSlett
 2. Tusen takk for intervjuet, og for håndboka "Slik stopper vi mobbing", det anbefaler jeg virkelig til å lese

  SvarSlett
 3. Lektor Moen ja, han er nok en snill liten gutt tenker jeg. Du tør vel knapt heve stemmen når ungene oppfører seg som dritt. Best å være fintfølende og sy puter under armene på ungene. Jeg skal gi deg et tips, hadde det ikke vært for strenge, gode lærere så hadde de fleste fra mitt årskull fremdeles vært idioter. Mine favorittlærere var de karene som klemte oss unge mot en vegg og skrek "nå er det slutt!" når vi gikk over streken. Det er derfor mobbing eksisterer, det er ingen som gjør noe. Folk som deg ødelegger ungene med vissvasset ditt. Fintføleri og dialog, samtaler og mer fintføleri. Barn skal gjøre som de får beskjed om, ferdig diskutert. Det er en skam at folk som deg får lov til å ha noe å gjøre med barn.

  SvarSlett
 4. Established in 1989, Gutter Guys, LLC provides year-round services to thousands of customers in the Fairfield County area as well as Westchester County, NY. We are a full service gutter company specializing in gutter cleaning, gutter repairs, and professional gutter system design. We deliver high quality seamless gutter installations using aluminum, copper or zinc as well as sensible gutter protection solutions.
  Use our website to request a free estimate and to learn how a good gutter system with proper gutter care protects and adds value to your home. While you are here, check out our customized Ongoing Gutter Maintenance Program... let Gutter Guys® take care of you!
  Read more : gutter-guys in South Perth, WA

  SvarSlett
 5. Mitt navn er Darci Lyne. Dette er en veldig glad dag i mitt liv takket være den hjelpen som Dr. Nosakhare har gitt meg til å hjelpe meg med å gjenopprette min ex-ektemann med sin stave av kjærlighet og magi. Jeg var gift i 6 år, og det var så forferdelig fordi mannen min var virkelig juks og leter etter skilsmisse, men da jeg kom over Dr..nosakhare-e-post på internett om hvordan han har hjulpet så mange mennesker får deres ex tilbake og hjelp fikse forholdet og gjøre folk lykkelige i forholdet deres. Jeg forklarte situasjonen min, og da søkte jeg hans hjelp, men til min største overraskelse fortalte han meg at han ville hjelpe meg med mitt tilfelle, og at jeg nå feirer fordi mannen min helt har forandret seg til det bedre. Han vil alltid være ved min side og kan ikke gjøre noe uten min nåtid. Jeg nyter virkelig ekteskapet mitt, hva en flott feiring. Jeg vil fortsette å vitne på Internett fordi Dr..nosakhare er en sann spellcaster. TRENGER HJELP? TA KONTAKT MED
    -Email dr.nosakhare @ gmail.com
  Du kan også legge til ham på Whats-app: 2349083639501
  Han er det eneste svaret på problemet ditt og gjør at du føler deg glad i forholdet ditt. Og det er også perfekt i forholdet ditt. 1 kjærlighet stave 2 VIN EX BACK 3 FRUITS OF THE WOMAN 4 PROMOTION DEPELLED 5 stavning av beskyttelse 6 stav av virksomhet 7 GOD ARBEIDSPLIKT 8 AV LOTTERI OG DEPARTMENT OF CASE.

  SvarSlett